Kadıköy Boyacı Ustası

Kadıköy Boyacı ustası ekibi ev ofis boyama hizmetleri Kadıköy'da oturuyorsunuz ve evim çok kirlendi, vaktim de çok az, kısa bir süre içinde evimi boyatmak için boya badana ustası arıyorum diyorsanız, sizler için çok kısa sürede kaliteli hizmet veriyoruz. Yılların verdiği tecrübe ile evinizi veya ofisinizi bir gün içerisinde tüm tadilat işlerini yaparak ve boyayarak sizlere teslim ediyoruz. Evinizin veya ofisinizin büyüklüğünü dikkate alarak, boyacı ustalarımızın sayısına karar veriyor ve bir gün içinde en kaliteli şekilde Kadıköy boyacı işlemimizi tamamlıyoruz. Boya ve badana işleriniz için günlerce evinizde sıkıntı yaşamanıza son veriyoruz. Kartonpiyer, saten alçı, boya, sıva ve komple tadilat işlerinde Kadıköy boyacısı olarak hizmet veriyoruz. Evinizin komple tadilat, boya ve badana işlerini tertemiz tamamlıyoruz.


Çalışma Şeklimiz Nasıl?

Artık eskisi gibi boya badana işleri için boya yapacak, tamir yapacak, kartonpiyer yapacak ustaları ayrı ayrı aramanıza gerek kalmıyor. İstanbul Kadıköy boya badana işleri için bizi tercih ettiğinizde, evinizdeki tüm tadilat işleri, boya badana işleri ve tüm eksiklerinizi biz karşılıyoruz. Siz yalnızca evinizde yaptırmak istediğiniz yerlerin listesini çıkartarak bizlere internet sitemiz üzerinden bildiriyorsunuz. Tadilat ve boya işi için bir gün önce Kadıköy boya badana ustası olarak evinize geliyor ve ücretsiz keşif yapıyoruz. Keşif sonrası sizlerle anlaşmamız durumunda bir gün içinde tertemiz ve yenilenmiş olan evinize veya ofisinize kavuşuyorsunuz. Keşif sonrası evinizi boyatmaya karar verdiğinizde, ertesi gün sabah sekiz otuz civarında tekrar evinize gelip, boya işimize başlıyoruz. Daire ve ofisinizin tadilat işlerini ve boya işlerini tam teşekküllü olarak bir gün içinde tamamlıyoruz. Keşif için geldiğimizde hangi malzemeleri ve kaç kişilik ekip ile çalışmamız gerektiğini belirliyoruz. 250 mt - 300 mt olan bir yapının komple boya badanasını kaliteli ve uzman usta kadromuzla bir gün içinde tertemiz hale getirip, sorunsuz teslim ediyoruz.

Kullandığımız Ürünler

Boya ve tadilat işlerimizde en kaliteli yapı malzemelerini kullanıyoruz. Sizlerin seçmiş olduğu Dyo, Marshall, Filli, Juton ve Polisan renk kartelasından hangi markayı kullanmamızı istiyorsanız o markayı kullanıyoruz. Evinizi seçtiğiniz marka boya ile pırıl pırıl bir görünüme kavuşturuyoruz.

Çok Kirli Olan Yerler

Evinizde mutfak, perde kenarları, petek üstleri ve kartonpiyer gibi yerleri boyarken kesinlikle bir sefer boyayıp bırakmıyoruz. Kirler tam olarak kapanana kadar boyuyoruz ve tonaj farkı bırakmıyoruz. Hangi marka veya renk boya seçerseniz seçin boyayı çift kat olarak yapıyoruz. Şayet çift kat boya ile kapatılmıyorsa üç kat boya ile kapatıyoruz. Kartonpiyer ve aspiratör kenarlarında birikmiş olan kirleri, kir kapatılana kadar boyuyoruz.

Ustalar Kaç Kişi Oluyor?

İstanbul Kadıköy Boya badana Hizmetleri ve tadilat ustalarımız işinin ehli olan ustalardır. Evinizde yaptığımız keşfe göre, yapılacak işlere göre 4 veya 6 kişilik kaliteli ekibimizle evinizde çalışıyoruz.

Firmamız prensibinde ustalarımıza yemek veya kahvaltı verme gibi bir zorunluluğunuz bulunmuyor. Ustalarımız kahvaltı ve yemek gibi ihtiyaçlarını dışarda karşılıyor.


Eşyalarım Zarar Görür mü?

Kadıköy Boyacı ustaları Olarak Evinizin hiçbir eşyasına kesinlikle zarar vermiyoruz. Evinizi boyatmak için bizlere teslim ettiğinizde, tüm eşyalarınızı Naylon ile kaplıyoruz. Ayrıca boya dökülmesi gibi bir sorunumuz olmamasına rağmen yine de olabilir diye düşünerek tüm yer yüzeylerini de kapatıyoruz. Boyama işlerinde eşyalarınızı özenli bir şekilde istifliyoruz. Evinizin tüm alanlarının boya, badana ve tadilat işleri bittiğinde, kaba temizliğimizi yaparak, eşyalarınızı tekrar eski yerlerine alıyoruz. Evinizde herhangi bir yerde oluşan bir sorun var mı şeklinde son kontrollerimizi de yaptıktan sonra, tertemiz ve ışıl ışıl hale gelmiş olan evinizi, bir gün içerisinde sizlere teslim ediyoruz.

 

ıı