Maltepe Boyacı Ustası

Maltepe boyacı ustası olarak her türlü boya badana işlerinizi kusursuz yerine getirmek için gerçekten işi bilen işinde uzman usta boyacı ekibimizle hizmetinizdeyiz. Boya badana işleri basit işlemler olmadığından bu işi tam olarak bilmeyen insanlara biraz daha ucuza yaptırmak aslında size göründüğünden daha masraflı olabilir. Çünkü boya uygulaması doğru yapılmazsa tekrar boyatmak durumunda kalabilirsiniz. Bir boyacı ustası arıyorsanız iyice bir araştırma yapmalısınız bunun için de çevrenizde daha önce evini ya da iş yerini boyatan arkadaşlarınız varsa onların görüşüne başvurabilirsiniz. Biz boya işlemini çekirdekten yetişmiş, deneyimli ustalarımız aracılığıyla gerçekleştiren bir firma olarak bizi tercih ettiğiniz için pişman olmayacağınızı gönül rahatlığıyla söyleyebiliriz.


Maltepe boyacı ustası sayesinde evleriniz veya ofislerinizde yapılacak boyama işlemlerinde kusursuz bir hizmetle karşılaşacaksınız. İstediğiniz mekanda istediğiniz boya rengi, çeşidi, markası ile istediğiniz ne varsa eksiksiz yerine getirilecektir.

Boyama İşlemi Fiyatları 

Maltepe Boya badana işlerinde fiyatlar kişiye özel olarak ayarlanır. Çünkü herkesin boyatacağı mekanın büyüklüğü, müşterinin istediği değişiklikler, kullanılacak boya malzemeleri ve diğer malzemeler, bu boya uygulamasında kaç kişi çalışacağı farklılıklar gösterecektir. Bu nedenle de fiyatlar sabit değil duruma göre değişkenlik göstermektedir. Ama yine de her bütçeye uyabilecek ekonomik fiyatlar sayesinde müşterilerimizi fiyat konusunda da memnun edebiliyoruz. 

Boya Uygulaması Nasıl Gerçekleştirilir?

Maltepe boya Badana ustası ile boya badana işleri nasıl gerçekleştirilmektedir? Sizlere kısaca anlatalım. Eğer evinizi veya iş yerinizi boyatmak istiyorsanız bizimle iletişime geçmenizi tavsiye ederiz. Çünkü biz işimizi işinin ehli profesyonel ekip arkadaşlarımız sayesinde en düzgün biçimde yapmaya özen göstererek yapmaktayız. Bizimle iletişime geçmenizin ardından boya uygulaması yapılmasını istediğiniz adreste bir takım incelemeler yaparak bir program hazırlayacağız. Boyanacak duvarlarda herhangi bir kabarma, çatlak, leke, rutubetten kaynaklı kirler, çivi izleri gibi deformasyonlar var mı yok mu kontrol edeceğiz. İstediğiniz boya rengi, çeşidi ve mekanın büyüklüğüne göre bu işlem bir günde bitirilebilir mi bunu tespit edeceğiz. Bir işin planlı yapılması hem işin kalitesini arttırır hem de zamanı en doğru şekilde kullanmayı sağlar.

 Maltepe boyacı olarak biz bu sebeple size bir fiyat sunup anlaşmak ve plan yapmak için önce bir keşif çalışması yapmaktayız. Eğer anlaşma sağlanırsa kararlaştırılan günde adresinize sabah erken saatlerde gelip işimize koyulacağız. Daha önceden yaptığımız plan doğrultusunda usta ekip arkadaşlarımızla duvarlarınızda onarılması gereken sorunları onarmaya başlarız. 

Maltepe Boyacı Ustalarımız Çalışacak olan ekip arkadaşlarımızın her birinin bir görevi olacaktır. Böylece boyama işlemi sistematik bir şekilde gerçekleştirilerek hem zamanında bitirilecek hem de eşyalarınıza, zemininize bir zarar gelmeden yapılacaktır. Tavan ve duvar boyama işlemi duvarlardaki çatlaklar, kabarmalar, çivi izleri, lekeler giderildikten sonra en az iki kat olacak şekilde ve sizin istediğiniz renkte, desende gerçekleştirilecektir. Bunlar yapılırken eşyalarınız her türlü tozdan veya boyadan korunmak için üzerleri kaplanacak ve zemin de yine kaplanarak korumaya alınacaktır. 

 

ıı